Puheenjohtajan terveiset 2017

Kuva 2015 Pohjoismaisten kollegojen tapaamisesta Suomessa, jota yhdistyksemme isännöi.

Näin uusien raikkaiden Astma- ja Allergiahoitajat ry:n nettisivustojen auettua on aika tervehtiä yhdistyksen jäseniä. Meillä on viime vuosina jäsenmäärä ollut hyvässä nousussa. Tämä kertoo siitä, että yhdistystä tarvitaan. Yhdistys on saavuttanut vankan paikan astma- ja allergiahoitajien keskuudessa.

Tavoitteena on järjestää laadukkaita koulutuksia ja tässä olemme aina onnistuneet. Meillä on asiantuntevat eturivin luennoitsijat joka koulutuksessa. Koulutuksissamme on ollut aktiivisia hoitajia, joka on näkynyt

koulutusten hyvässä hengessä olevista keskusteluista ja kokemusten vaihdoista yleisön ja luennoitsijoiden välillä.

Pyrimme pitämään jäsenille koulutusmaksut mahdollisimman matalina, jotta koulutukseen pääsy ei jäisi koulutuksen hinnasta kiinni. Yhdistyksen jäseniltä toivomme palautetta ja toiveita. Näitä yritämme koulutuksissa ja toiminnassamme toteuttaa.

Viime vuosina olemme yrittäneet alkaa näkymään enemmän sähköisessä muodossa. Pyrimme tiedottamaan toiminnastamme facebook ja internetsivustoillamme. Nyt uusien sivujen jälkeen alamme kehittelemään sähköistä näkyvyyttä lisää. Sivustollamme on kysy kollegalta-palsta, jota toivoisin enemmän käytettävän. Tätä palstaa ei ole löydetty ja tämä antaisi hyvät mahdollisuudet keskustella kollegoiden kanssa muulloinkin, kuin vain koulutuksissa tavattaessa.

Meillä on mukava nuorekas hallitus, joka tekee vapaaehtoista työtä sydämellä yhdistyksen puolesta. Tässä joukossa on helppo toimia puheenjohtajana. Ympärilläni toimii pätevä joukko erinäisissä vastuutehtävissä olevia ihmisiä. Otamme mielellämme uusia iloisia yhdistyksen jäseniä hallitustoimintaan mukaan. Vuosikokouksissa kannattaa rohkeasti ilmoittautua ja tuoda halukkuus esille.

Muistetaan mainostaa yhdistykseen liittymistä uusille työkavereille. Näin joukkovoima kasvaa.

Ollaan aktiivisia ja nähdään koulutuksissa!

 

Tanja Utriainen

Puheenjohtaja