Ajankohtaista

Puheenjohtaja esittäytyy ✏️

Olen Piia Lehesvuori, vähän yli 40-kymppinen hoitoalan ammattilainen. Urani olen tehnyt lasten ja nuorten erikoissairaanhoidossa, astma- ja allergiahoitajana. Valmistumisestani on pitkälti yli 15 vuotta, joten toimipisteessäni olen jo se "vanhempi kollega". Astma- ja allergiahoitajat ry:n hallituksessa olen häärinyt 8 vuotta, puheenjohtajana nyt toista kautta. Yhdistyksen kautta olen tutustunut inspiroiviin ihmisiin ja päässyt mukaan moneen mielenkiintoiseen juttuun. 
Yhdistyksessä haluan panostaa siihen, että me astma- ja allergiahoitajat saisimme pidettyä yllä tiivistä, toimivaa ja toisiaan tukevaa ammattilaisten verkostoa. Olisi kiva kuulla, mitä sinä toivot yhdistykseltä?

Yhdistyksen puheenjohtaja,
Piia Lehesvuori

Yhdistyksen uuden puheenjohtajan ajatuksia

 

Viime aikoina on totuttu kirjoituksiin, jotka käsittelevät rajoituksia, kieltoja ja  luopumista. On kyllästytty ja totuttu. Puskettu väkisin ja välillä luovutettu. 

Halusin kirjoittaa hieman toisesta näkökulmasta. En kuitenkaan valosta tunnelin päässä, vaan oppimisesta. 

Kaiken tämän keskellä olemme joutuneet uuden äärelle. Moni pakon edessä tai ainakin hieman vastentahtoisesti, osa silmät säihkyen. Toiselle muutos on ollut uhka, kun taas toinen on hypännyt haasteisiin innolla. 

Itse olen oppinut vuoden aikana valtavasti.  Olen oppinut, että ympäröivästä kaaoksessa huolimatta, moni asia pysyy. Olen oppinut säätelemään mitä tietoa tarvitsen ja erottamaan, mitä en ainakaan tarvitse. Olen oppinut ihmisistä, erityisesti työkavereistani, uusia puolia. Olen oppinut epävarmuuden sietoa. Olen oppinut käyttämään lukuisia uusia sovelluksia ja harjoitellut etäpalaverien etikettiä. Miten se mikrofonin avaaminen voikin olla niin vaikea muistaa? 

Itse jatkan uuden oppimista hyppäämällä puheenjohtajan rooliin. Myös Astma-ja allergiahoitajien yhdistyksen hallitus on uuden oppimisen edessä. Miten voisimme parhaiten toteuttaa yhdistyksen tavoitteita uusissa olosuhteissa? Miten tavoitamme sinut, jäsenemme? 

Uskon, että yhdessä voimme oppia. Ehkä löydämme uusia yhteistyökuvioita?  Ehkä kokeilemme jotain, mikä ei aiemmin ollut mahdollista? Varmasti pidämme myös kiinni siitä, mikä on jo hyväksi havaittu. 

Sinulla, jäsenemme, on suuri rooli siinä, mihin suuntaan viemme yhdistystä. Etsitään yhdessä uusia ratkaisuja!

Yhdistyksen puheenjohtaja,

Piia Lehesvuori

 

Yhdistyksemme Sairaanhoitajaliiton asiantuntijajaostoon

 

Astma- ja Allergiahoitajat ry on valittu Sairaanhoitajaliiton asiantuntijanjaostoon keväästä alkaen. Tämä antaa yhdistyksellemme lisää mahdollisuuksia vaikuttaa ja ajaa erikoisalamme osaamista ammattilaistemme keskuudessa! Julkaistu Sairaanhoitaja-lehdessä 4/2021

Lue lissä: https://shlehti.sairaanhoitajat.fi/share/16262/8610db

Henkilötietolaki

Uusi tietosuojalaki on astumassa voimaan 25.5.2018, kun myös Eu:n yleistä tietosuoja-asetusta ryhdytään noudattamaan. Tietosuoja-asetusta sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Rekisterinpitäjän on huolehdittava siitä, että tietosuoja-asetuksessa määriteltyjä tietosuojaperiaatteita noudatetaan. Tästä johtuen päivitämme jäsenrekisterimme.

Jäsenenämme olet saanut/tulet saamaan jäsenkirjeen, jossa ohjeistamme päivittämään  ajantasaisiksi rekisterissämme olevat tietosi :

 

Nimi:

Osoite:

Sähköpostiosoite:

Ammatti:

Työnantaja:

Hyväksyn yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt:

Sitoudun itse ilmoittamaan yhdistyksen jäsensihteerille mahdollisista muutoksista jäsentiedoissani:

Huomioithan edellä mainitut asiat ja olet pikaisesti yhteydessä jäsensihteeriimme. jasensihteeri.aah@gmail.com

 

Yhdistyksen säännöt (sisältää toiminnan tarkoituksen) ja tietosuojaseloste löytyvät nettisivuiltamme: Tästä.