Jäsentietoa

Alta saat tietoa jäsenyydestä, jäseneksi liittymisestä ja sivun lopusta löydät myös yhdistyksemme säännöt ja tietosuojaselosteen.

Miksi jäseneksi?

Jäsenenä saat ammatillista ajankohtaista lisäkoulutusta jäsentemme toiveiden mukaisesti. Ennen kaikkea sinulla on mahdollisuus tutustua ja verkostoitua astman ja allergioiden parissa työskentelevien ammattilaisten kanssa sekä pääset jakamaan kokemuksiasi. Huomioithan myös huimat edut koulutuspäiviemme hinnoissa. Useat työnantajat tarjoavat edullisen jäsenyytemme (vain 25€/vuosi) sekä vuosittaiset kaksi koulutuspäivää. Lämpimästi suosittelemme keskustelemaan asiasta työnantajasi kanssa! 
 

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Astma- ja Allergiahoitaja ry:n varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään terveydenhuoltoalalla toimivat astma- ja allergiahoitajat sekä muut terveydenhuoltoalan koulutuksen saanet henkilöt, jotka toimivat astma- ja allergiapotilaiden parissa.

 

Hyvä tietää

Antamanne tiedot tallennetaan Astma- ja Allergiahoitajat ry:n jäsenrekisteriin. Henkilötietonne ovat salassa pidettäviä eikä niitä luovuteta muuhun kuin Astma- ja Allergiahoitajat ry:n  käyttöön. Jäsenrekisteriin kerättäviä tietoja säilyttää ja tarvittaessa antaa lisätietoa jäsensihteerimme Mari Nyman, jasensihteeri.aah@gmail.com. Tietoja käytetään yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen.
 

Huomioithan, että liittymällä jäseneksemme hyväksytte yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. 

 

Näin liityt!

Lähetä sähköpostiviesti jäsensihteerillemme Marille osoitteeseen jasensihteeri.aah@gmail.com

Täytä viestiin seuraavat tiedot (*pakollinen tieto): 

Nimi (*): 
Osoite (*): 
Postinumero (*): 
Postitoimipaikka (*): 
Puhelin (*): 
Ammatti (*): 
Työnantaja (*): 
Email (*): 
Hyväksyn ehdot (*): 

 

Hyväksyn yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt? (*): 

Sitoudun ilmoittamaan yhdistykselle itse mahdolliset muutoksen jäsentietoihini. (*):

 

Jäsenelle luettavaksi

Yhdistyksen säännöt.pdf (209 kB)
Tietosuojaseloste Aah.pdf (22 kB)
MS Word -tiedostojäsenkirje2023.docx (67 kB)
Jäsenkirje 2023