Jäsenkirje

Jäsenkirje 2021

 

Keväinen tervehdys! 

Astma- ja allergiahoitajat ry:n vuosikokous pidettiin 9.3.2021, toista kertaa etäyhteydellä.  Puheenjohtajaksi valittiin Turun Lasten ja nuorten poliklinikalla työskentelevä Piia Lehesvuori. Kiitokset väistyvälle puheenjohtajalle Tanja Utriaiselle upeasta yhdistyksen eteen tehdystä työstä! Hallituksen tämän kauden kokoonpanon sekä yhdistyksen säännöt löydät nettisivuiltamme www.aah.fi. Vuosikokouksessa jäsenmaksun määräksi tälle vuodelle päätettiin 20 euroa. Lasku kirjeen lopussa.

Sairaanhoitajaliiton asiantuntijajaosto 

Sairaanhoitajaliiton hallitus on hyväksynyt Astma- ja allergiahoitajat ry:n Sairaanhoitajaliiton asiantuntijajaostoksi.  Astma- ja allergiahoitajien yhdistys on ollut mukana yhteistyössä Sairaanhoitajaliiton kanssa ensimmäisestä erikoisalajärjestöjen tapaamisesta lähtien. Yhdessä Sairaanhoitajaliiton ja muiden asiantuntijajaostojen kanssa mahdollisuutemme vaikuttaa yhteisiin asioihin lisääntyy. Yksi tärkeimmistä yhteisistä päämääristä on hoitajien asiantuntijuuden esiin tuominen. 

Koulutus

Syksyllä 7.10.2021 järjestämme iltapäiväkoulutuksen etäyhteydellä. Koulutuksen teemoja ovat mm. astmaa sairastavien apuvälineet ja kasvomaskien aiheuttamat iho-oireet. Koulutuksen lopullinen ohjelma julkaistaan pian nettisivuillamme  www.aah.fi 

 

Muista päivittää yhteystietosi!

Harmiksemme osa lähettämistämme joululahjoista ei löytänyt perille. Tarkasta siis yhteystietojesi ajantasaisuus lähettämällä viesti jäsensihteerillemme Mari Nymanille jasensihteeri.aah@gmail.com ja varmista, että postimme tavoittaa sinut jatkossa.

 

 Astma- ja Allergiahoitajat ry:n hallitus

 

 

 

LASKU JÄSENYYDESTÄ:

SAAJAN TILINUMERO: FI 74 1010 3000 2050 70 VIESTIKENTTÄ: jäsenen nimi / jäsenmaksu

SAAJA: Astma- ja allergiahoitajat ry ERÄPÄIVÄ: 31.5.2021 EURO: 20,00