Puheenjohtaja esittäytyy

Puheenjohtajan Tervehdys!

 

Tampereella yhdistyksen vuosikokouksessa tulin valituksi uudeksi puheenjohtajaksi. Olen Tanja Utriainen ja työskentelen astmahoitajana/sairaanhoitajana Iho- ja allergiasairaalassa Helsingissä. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kaksi teini-ikäistä lasta ja koira. Olen ollut hallituksen jäsenenä usean vuoden ajan ja viime vuonna toimin varapuheenjohtajana. Näin vapaaehtoistyötä tehdessä joutuu väistämättä valitsemaan tehtäviä, joista ei ole aikaisempaa kokemusta. Yhdistyskokemusta olen aiemmin kartuttanut lähinnä musiikkiyhdistyksissä. Onneksi Elina jatkaa varapuheenjohtajana ja ympärilläni on muutenkin tehokas tiimi.

Olen työskennellyt astman ja allergioiden parissa yli 20 vuotta. Iho- ja allergiasairaalassa minulla on aitiopaikka nähdä, miten kansallista allergiaohjelmaa tänä päivänä toteutetaan. Koulutuksissamme on viimeksi käsitelty päivitettyä Astman käypä hoitoa sekä aikuisten että lasten osalta.

Yhdistyksemme järjestää laadukkaita koulutuksia. Olemme aina saaneet hyviä luennoitsijoita koulutuksiimme. Viime vuosien aikana olemme kehittäneet nettisivustoja ja facebook- sivuja. Näin yritämme jakaa ammattitietoutta mahdollisimman laajasti. Yhdistyksen jäseniltä toivomme palautetta. Koulutusten aiheet pyrimme ottamaan jäsenten antamia toiveita ja palautteita kuunnellen. Teidän kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä. Tulkaa rohkeasti koulutuksiin ja mukaan yhdistyksen toimintaan.

Aikani on kulunut viime vuosina mieheni kanssa pölyn keskellä remonttia tehdessä. Kevään tullessa pääsen suunnittelemaan puolivalmista puutarhaamme, nauttimaan keväästä ja auringosta.

 

Toivotan kaikille hyvää kevättä!

Tanja Utriainen